Що таке стратегія викладки товару?
Налаштування стратегії в Odoo

Загальний огляд

Хороша реалізація складу гарантує, що товари автоматично перемістяться до відповідного місця призначення. Викладка - це процес прийому товарів із отримання доставки та розміщення їх у найбільш відповідному місці.


Якщо, наприклад, склад містить летючі речовини, важливо переконатися, що певні товари не зберігаються близько один до одного через потенційну хімічну реакцію.


Стратегія викладки застосовується за тим же принципом, що й стратегії вилучення, але впливає на місце призначення. Стратегії викладки визначаються на рівні розташування (на відміну від стратегій вилучення, які визначаються на рівні товару).

Налаштування

Перейдіть до Складу ‣ Налаштування ‣ Налаштування та позначте Параметри керування кількома місцезнходженнями на складі та Попередня маршрутизація товарів за допомогою правил, а потім натисніть кнопку Застосувати.

Odoo CMS - a big picture

Налаштування стратегії

Давайте розглянемо, наприклад, роздрібний магазин, в якому ми зберігаємо овочі та фрукти.


Ми повинні зберігати цей тип товару в різних місцях, щоби підтримувати якість продукції.


Припустимо, є одне складське розташування Вутрішній склад/Склад, і є підрозділ Внутрішній Склад/Склад/овочі та Внутрішній Склад/Склад/фрукти.


Ви можете створити стратегію викладки зі Складу ‣ Налаштування ‣ Місцезнаходження. Відкрийте будь-яке місцезнаходження, де потрібно встановити стратегію викладки, натисніть Редагувати та знайдіть варіант Стратегія викладки.

Odoo CMS - a big picture
 

Відкрийте спадне меню та натисніть Створити та редагувати. Це дозволить відкрити форму перегляду стратегії викладки, на якій потрібно вказати назву стратегії, і встановити метод і фіксоване місцезнаходження для кожної категорії.

Odoo CMS - a big picture

Коли ви введете всю необхідну інформацію, натисніть кнопку Зберегти.


Тепер, коли ви купуєте товари з цими категоріями, вони будуть автоматично переведені у правильне місцезнаходження.


Щоби перевірити поточний склад, перейдіть до Складу ‣ Склад ‣ Поточний склад.


Тут ви можете побачити поточний склад за місцезнаходженням.

Odoo CMS - a big picture
Увійти залишити коментар
Як інтегрувати додаткові витрати у витрати на товар?
Робота зі складом в Odoo