Як синхронізувати ваш рахунок PayPal з Odoo
Налаштування та встановлення рахунку PayPal

За допомогою Odoo ви можете синхронізувати свій рахунок PayPal. Таким чином, вам не потрібно записувати всю вашу транзакцію PayPal у вашій улюбленій бухгалтерській програмі. Синхронізація виконується кожні 4 години, і ви можете почати прив'язувати платежі PayPal лише одним натисканням миші.

Налаштування

Встановіть модуль account_yodlee

Почніть, встановивши модуль account_yodlee, якщо він ще не встановлений. Для цього перейдіть у меню Бухблік ‣ Налаштування бухгалтерської програми. У розділі Банківський рахунок та Готівк  встановіть опцію Інтерфейс банківського рахунку - синхронізуйте свої банківські виписки автоматично.

Odoo CMS - a big picture

Натисніть кнопку «Приєднати», коли це буде зроблено.

Налаштуйте свій рахунок PayPal

Рахунок PayPal в Odoo управляється як банківський рахунок. Щоб налаштувати свій рахунок PayPal, скористайтеся меню Налаштування ‣ Банківські рахунки. Створіть новий банківський рахунок і назвіть його PayPal. У полі банку ви можете встановити PayPal.

Odoo CMS - a big picture

Після створення рахунку PayPal поверніться на Інформаційну панель бухобліку та натисніть кнопку Синхронізувати. У діалоговому вікні виберіть PayPal як онлайн-установу та натисніть кнопку налаштування.

Odoo CMS - a big picture

Потім вам доведеться надати свої облікові дані для підключення до PayPal.


Примітка
Ваш Paypal повинен бути англійською (якщо це не виходить, ви повинні змінити значення вашого рахунку Paypal), і якщо ви використовуєте рахунок Paypal, ви повинні повернутися до старого інтерфейсу, щоб він працював з інтернет-виписками (ви може перейти від нового до старого інтерфейсу у вашому Paypal). Якщо ви цього не зробите, ви отримаєте повідомлення або про те, що поставити Paypal англійською або про те, що сайт не підтримується.

Якщо ви правильно налаштували рахунок Paypal, ви повинні перейти до наступного кроку налаштування Інтернет-виписок. Там у вас буде екран із датою для отримання транзакції та список вибраних рахунків. Ви повинні вибрати рахунок балансу Paypal.


Після того, як все буде зроблено, ви повинні побачити ваші транзакції PayPal прямо в Odoo, і ви можете розпочати узгодження ваших платежів.


Насолоджуйтесь повною інтеграцією! Вам більше не потрібно записувати транзакцію вручну.


Примітка
Вам потрібно лише ввести свої облікові дані вперше. Після завершення роботи, Odoo автоматично буде синхронізуватися з PayPal кожні 4 години.
Увійти залишити коментар
Як синхронізувати Odoo з вашим банківським рахунком?
Налшатування та синхронізація банківської виписки