Введення у Продажі Odoo
Підвищіть ваш рівень успішності з Продажами Odoo
 
 

Як менеджер з продажу, вам буде легко закривати нагоди у продажі Odoo.

Ми обрали попередню комерційну пропозицію для нової товарної лінії. Товари, деталі послуги вже є у пропозиції. Звичайно, ми можемо адаптувати цю пропозицію відповідно до потреб наших клієнтів.

Інтерфейс дійсно гладкий. Ми можемо додати посилання, деякі привабливі фрази, такі як закриття тригерів (тут ви заощаджуєте 500 доларів, якщо ви підпишете пропозицію протягом 15 днів). У нас красивий і сучасний дизайн. Це допоможе нам легше закрити наші нагоди.

Плюс, огляд пропозиції від мобільного телефону простий. Дійсно клієнт легко отримує чітку комерційну пропозицію з таблицею вмісту. Ми можемо легко спілкуватися. Ми визначили нагоду збільшення продажів. Тому ми можемо адаптувати пропозицію, додавши більше товарів. Коли пропозиція готова, клієнт просто повинен підписати його в Інтернеті всього у кілька кліків. Продажі Odoo інтегровані з основними службами доставки: UPS, Fedex, USPS та інші. Підписана пропозиція автоматично створює замовлення доставки.

Ось так, ми успішно продали наші товари лише за кілька кліків.

О, у нас також є історія транзакцій та спілкування, які ми можемо контролювати кінчиками наших пальців. Кожна зацікавлена ​​сторона легко може дізнатися минулі взаємодії та будь-яку інформацію, пов'язану з транзакцією.

Якщо ви хочете показати інформацію, ми би зробили це з форми клієнта, щось на зразок:

  • Канбан клієнтів, натисніть на одного клієнта

  • Натисніть на нагоду, натисніть на пропозицію

  • Поверніться до клієнтів (хлібні крихти)

  • Натисніть на листі з підтвердженням клієнта

У будь-який час ми можемо отримати детальний звіт про наші продажі. Дохід від продавців чи відділу. Дохід за категорією товару, розраховуючи конкретні товари, за квартал або місяць ... Нам подобається цей звіт: ми можемо додати його на нашу інформаційну панель за допомогою одного кліку.

Продажі Odoo є потужним, але простим у використанні додатком. Спочатку ми використовували помічник продажів. Завдяки цьому ми отримали підказки для підвищення ефективності продажів.

Спробуйте Продажі Odoo вже зараз, аби отримати гарно оформлені комерційні пропозиції, дивовижні інформаційні панелі для підвищення рівня успішності.

Увійти залишити коментар
Імпорт товарів з Odoo на Prom
Модуль інтеграції з маркетплейсом prom.ua